Vind jij het fluiten van wedstrijden leuk? Ben jij de gene die een wedstrijd durft te leiden en ben je niet bang om iemand op zijn fouten te wijzen? Dan zoekt Wit-Blauw jou!

Officiële scheidsrechter
Als officiële scheidsrechter fluit je wedstrijden buiten Wit-Blauw. Je gaat naar andere verenigingen toe om daar een wedstrijd op hoog niveau te fluiten, dit kunnen wedstrijden van de D’s zijn maar ook een 1e of een 2e. Hoe dan ook fluit jij een spannende wedstrijd waar geheid veel leuke dingen in gebeuren.

Officiële scheidsrechter voor Wit-Blauw
Het wedstrijdfluiten voor Wit-Blauw is niet alleen leuk en uitdagend, maar je verdient er ook nog eens geld mee! Naast reiskostenvergoeding geeft Wit-Blauw jou ook nog eens € 12,50 per wedstrijd die je fluit zo reken jij je snel rijk! Maar daar houdt het natuurlijk niet op! Als officiële scheidsrechter bij Wit-Blauw ben je goud waard en de waardering van jouw clubleden is toch meer waard dan geld?

Wat moet ik doen om officiële scheidsrechter te worden?
Als je officiële scheidsrechter wilt worden bij Wit-Blauw wordt het meeste al voor je geregeld. Het enigste dat je moet doen is jezelf aanmelden bij de scheidsrechterscommissie van Wit-Blauw, dit kan simpelweg door een e-mail te schrijven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door Maarten Visscher, Marcel Last, Robert den Boer of Iwan van Schagen aan te spreken op het korfbalveld. Wij zorgen voor alle administratie rondom het aanmelden.

Natuurlijk moet jij dan ook nog wat doen, dat is namelijk 3 officiële wedstrijden te fluiten waarbij de 3e wordt beoordeeld door een officiële beoordelaar van de KNKV en je moet in bezit zijn van de basisdiploma B.   Voor deze wedstrijden krijg je al vergoeding van Wit-Blauw, dus je wordt betaald om opgeleid te worden!

Je krijgt nog meer van Wit-Blauw
Omdat Wit-Blauw zo fan is van officiële scheidsrechters krijg jij van ons 1x in de twee jaar nieuwe officiële scheidsrechterskleding en een fluitje. Dus als scheidsrechter verdien je niet alleen aan het fluiten voor Wit-Blauw, maar je hebt er zelfs geen kosten aan! Wat houdt je nog tegen?