Hallo toekomstige scheidsrechter bij Wit-Blauw. Moet je binnenkort je eerste wedstrijd fluiten? Of ben je alvast bezig te kijken naar informatie voor wanneer je moet gaan beginnen met fluiten? Dan ben je hier op de juiste plek!

Je eerste wedstrijd
Jouw eerste wedstrijd is altijd spannend, gelukkig heb je al geoefend met de spelregels bij de basiscursus B. Eigenlijk weet jij al waarvoor je moet fluiten, alleen nu het uitvoeren nog! Hiervoor heeft de scheidsrechterscommissie van Wit-Blauw speciaal voor jou begeleiding ingezet. Samen met onze professionele scheidsrechters kom jij je eerste wedstrijd als scheidsrechter helemaal goed door! Maar om jou alvast verder voor te berijden hebben we hier nog extra informatie voor jou neergezet.

Wat heb ik nodig om een wedstrijd te fluiten?
Tijdens je eerste wedstrijd als scheidsrechter is het misschien nog onduidelijk wat voor middelen je nodig hebt om te fluiten. Hier zie je een opsomming van middelen die jij als beginnende scheidsrechter moet hebben om succesvol jouw wedstrijd te fluiten:

Heb je geen fluitje of een goed zwart T-shirt? De scheidsrechterscommissie heeft speciaal voor jou T-shirts en fluitjes bij Wit-Blauw liggen. Als scheidsrechterscommissie raden wij juist aan om deze T-shirts en fluitjes te gebruiken!

Je kan de T-shirts en fluitjes vinden als je de Wit-Blauw kantine doorloopt, naar de WC’s, dan doorloopt de trap naar beneden pakt en dan liggen ze op de plank in de doos: VOOR SCHEIDSRECHTERS. Zie ook de plattegrond hieronder.

Kan je het niet vinden? Vraag dan een van de personen achter de bar of ze het mee willen helpen, dat doen ze graag voor jou!

Succes met je eerste wedstrijd!