De basis om met elkaar een resultaat neer te zetten is plezier, vertrouwen te hebben in een goed product. En dat goede product hebben we! Dat goede product heet Wit-Blauw/Green Organics Kampen. Een vereniging die meer is dan korfbal alleen. Een vereniging welke de maatschappelijke verantwoording op zich wil nemen. Een vereniging die het verschil maakt in Kampen en omstreken. Met de juiste instelling en U krijgt bij ons het gevoel niet te moeten sponsoren maar te willen sponsoren. Korfbalvereniging Wit-Blauw heeft alles te bieden wat een sponsor vraagt. Weten dat er enkel wat goeds wordt gedaan met zijn of haar sponsoring. Wij investeren als vereniging graag in de jeugd en in de randvoorwaarden welke horen bij het verenigen en het vereniging zijn. Wij investeren graag in lange termijn en zijn enkel uit op een WIN-WIN situatie.

Wat hebben we te bieden…
De potentiële sponsor kan een keuze maken in een pakket waar hij zich fijn bij voelt. Daar waar hij/zij trots op kan zijn om zijn/haar bedrijf in terug te zien. We hebben de Wit-Blauw/Green Organics menukaart, multifunctioneel zodat we het juiste menu aan u kunnen voorleggen en uitserveren. Of u nu zzp’er, een klein klusbedrijf of een grote onderneming bent. We overleggen graag met u om tot het gewenste resultaat te komen. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden, bekijk dan onze Menukaart. U kunt op de afbeeldingen drukken om de pdf te downloaden.

Bordsponsor A4Brons Jubileum Sponsor A4Zilver Jubileum Sponsor A4Goud Jubileum Sponsor A4U wilt toch ook onderdeel zijn van een vereniging die meer biedt dan korfbal alleen en ‘het verschil maakt’… Deze vereniging heet Wit-Blauw/Green Organics Kampen. Heeft u interesse en wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met één van de leden van de sponsorcommissie welke hieronder genoemd staan.

Zij willen u graag te woord staan:

  • Voorzitter, Wijtze Velema
  • Lid, Jan Groen
  • Lid, Beppie van Ommen
  • Lid, Roel Langefeld
  • Lid, Harm-Jan Smit
  • Lid, Carolien Last
  • Lid, Hermien Klompenmaker