28,15,0,50,1
25,600,60,1,3000,1000,150,2000
90,300,1,50,12,25,50,1,70,12,1,50,1,1,1,2000
0,0,1,0,0,30,10,5,0,0,0,10,0,1
De mooiste vereniging van Nederland
De mooiste vereniging van Nederland
Kangoeroe Klub ook in de veld
Kangoeroe Klub ook in de veld
 

Wit-Blauw/GreenOrganics stelt pedagogisch- en twee jeugdcoördinatoren aan

Nieuws
News
Datum: vrijdag 19 June 2020

Technische jeugdcoördinatorWit-Blauw/Green Organics heeft afgelopen week voor de functie “technische jeugdcoördinator” overeenstemming bereikt met Maarten van Erp en Jordy Last. Beide heren hebben binnen de club en als trainers van regionale selectieteams ruime ervaring, bovendien hebben ze beide de Academie Lichamelijke Opvoeding doorlopen. Vanuit de functie technisch jeugdcoördinator werken Last en van Erp verder aan de kwaliteit van de jeugd. In samenwerking met de trainers wordt er bewuster en doelgerichter getraind. Oefenvormen die bijdragen aan de ontwikkeling van de spelers, die wedstrijdecht zijn en die oproepen wat de spelers moeten leren. Hierdoor legt Wit-Blauw/Green Organics nog meer focus op de ontwikkeling van de spelers met aandacht en waardering voor hun trainers. Waardoor ons positieve sportcultuur verder wordt verbetert. De technische jeugdcoördinatoren ondersteunen trainers te helpen vaardigheden te ontwikkelen die passen bij een goede trainer en coach. Het duurzaam ontwikkelen van didactische en korfbalinhoudelijke kwaliteiten staat centraal. Daarbij zal Gert de Vries pedagogische ondersteuning bieden bij lastige pedagogische vraagstukken. De Vries heeft ruime ervaring als trainer en is door het volgen van de Pabo en lerarenopleiding breed geschoold. Door op deze manier in te zetten op coaching en begeleiding kunnen de trainers en coaches spelers beter begeleiden. Spelers ervaren op hun beurt meer plezier. Zo komt de kwaliteit op de plek waar we het willen, bij de jeugd.

Judith Wong, voorzitster TC, is verheugd met de aanstelling van twee jeugdcoördinatoren en pedagogische ondersteuning. Afgelopen jaren hebben we al ingezet op trainersbegeleiding en hierdoor kunnen we nog meer werken aan het product korfbal.
Onze jeugdtrainers hebben een zeer belangrijke rol binnen onze vereniging, naast ontwikkeling van onze jeugd zorgen zij ook voor het plezier bij de jeugd. Dat maakt uiteindelijk de vereniging, wat natuurlijk perfect past bij onze slogan “Samen maken wij het verschil”.

 

 

Alle datums


  • vrijdag 19 June 2020

Powered by iCagenda