Wit-Blauw/Green Organics erkend leerbedrijf

Opleiden van korfballers kan alleen gebeuren door goed opgeleide trainers. Bij Wit-Blauw/Green Organics zijn we om die reden dan ook erg blij dat we weer verlenging hebben gekregen van onze erkenning als leerbedrijf. Met deze verlengde erkenning mogen studenten van alle niveaus bij Wit-Blauw/Green organics hun stages lopen.

Volgens Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) biedt Wit-Blauw/Green Organics de studenten een veilige leeromgeving met deskundige begeleiding en passende werkzaamheden. SBB waardeert dat, want zo leren studenten het vak in de praktijk en hebben ze straks een betere kans op de arbeidsmarkt.

Op deze manier hebben we de afgelopen 4 jaar ruim 10(!) studenten een goede stage plek kunnen bieden. Dat dit een win-win situatie is mag duidelijk zijn. Wij helpen studenten aan een goede plek, maar dankzij de motivatie van deze studenten en de drive die ze hebben voor hun eigen club zorgt er niet alleen voor dat onze trainers op een hoger niveau komen, maar zorgt er teven voor dat er diverse extra projecten zoals bijvoorbeeld de GIGA-kangoeroemiddagen worden georganiseerd.

Uiteraard zijn we bij Wit-Blauw/Green Organics trots op deze erkenning waarbij onze dank met name uit gaat naar de vele mensen die er voor zorgen dat deze studenten goed begeleid kunnen worden.