Wit Blauw Green Organics 1 stelt teleur in Den Haag

WB GO1 heeft zaterdagavond de uitwedstrijd tegen HKV Ons Eibernest met 35-25 verloren. De goede vorm van vorige week tegen ZKV was ver te zoeken. WB GO speelde niet zoals zij kunnen en dat was jammer.

Na het eerste kwart stond de teller al op 10-4 te wijten aan balverlies en te laag schotpercentage. De voorsprong van de thuisploeg bij rust bedroeg maar liefst 8 punten, 17-9. Dit zette door in de tweede helft waar WB GO een korte goede periode had met drie achtereenvolgende doelpunten van Jordy, Vladimir en Jelle. Maar de wedstrijd was eigenlijk in het eerste kwart al gespeeld, want die achterstand kwam WB GO niet meer te boven. Einduitslag was 35-25.

Door de overige uitslagen staat WB GO met nog drie wedstrijden te gaan nog steeds op een gedeelde tweede plaats. Volgende week staat wederom een uitwedstrijd op het programma tegen de reeds kampioen geworden Die Haghe.

Scores: Jordy Last 8, Vladimir Slot 5, Jelle Visscher 3, Maarten van Erp 2, Christa van Halm 2, Christa van Halm 2, Denice de Vries 2, Elyne Visscher 1.