Wit Blauw Green Organics 1 nog lang niet op dreef

WB GO1 heeft de afgelopen twee weken slechts een punt weten te behalen. Een gelijkspel uit tegen De Hoeve (18-18) vorige week in een matige wedstrijd.

En afgelopen zaterdag speelde WB GO thuis tegen De Walden en verloor jammerlijk met 16-20.

Bij tijd en wijle speelde WB GO sterk maar wist dit niet vol te houden. Het miste aan scherpte, het creëren en afmaken van goede kansen.

De start van de wedstrijd was goed met een strafworp van Maarten en twee afstandsschoten van Vladimir. Mooie vrije kansen en goed uitgespeeld. Maar De Walden maakte het gauw gelijk. Vervolgens een doorloopbal van Vladimir na een prachtige aanval en snel overspelen naar elkaar. Na een kwartier kantelde de wedstrijd behoorlijk. Gert wist van afstand de korf nog te raken maar vervolgens liep De Walden uit naar 5-9. Een strafworp van WB bracht de stand op 6-9 maar daarna was de stand binnen korte tijd 7-12. Een vrije kans van Elyne en een strafworp van Maarten bracht de ruststand op 9-13.

Meteen na rust kwam WB GO sterk terug met een korte kans van Kirsten, een afstandsschot van Vladimir en een strafworp van Maarten en was het 12-13. De Walden vroeg gelijk een time out aan. Met 14-15 via een afstandsschot en strafworp werd er gewisseld aan de kant van WB GO. Een strafworp van Jordy bracht de stand op 15-15. Helaas kwam daarna WB GO niet meer in de wedstrijd ondanks nog een afstandsschot van Maarten. De Walden rook de kans en maakte het af: 16-20.

WB GO kan veel beter dan het de afgelopen weken heeft laten zien. Het team heeft nog twee wedstrijden te gaan op het veld. Daar moet orde op zaken worden gesteld. Een pittige klus voor trainers en team. Juist als je weet dat je beter kan, is het jammer als dat er niet uit komt.

Scores: Maarten van Erp 5, Vladimir Slot 4, Jelle Visscher 2, Gert de Vries 2, Elyne Visscher, Kirsten Mulder, Jordy Last.