Weer geen winst voor WB GO 1

Na het nipte verlies (24-25) vorige week tegen AVO Assen, was ons vlaggenschip naar Leek afgereisd om terug te keren met punten. Helaas strandde WB GO 1 in de laatste fase van de wedstrijd, en verloor wederom met een punt verschil van OWK (28-27).

Het is jammer te zien dat de eerste selectie niet in staat is om constant spel vast te houden en om te zetten in voorsprong en winst.

De wedstrijd ging redelijk gelijk op ondanks dat OWK in de eerste fase uitliep tot 5-2. Na 8-8 liep WB GO mooi uit en stond zo maar vier punten voor, 8-12. Echter deze mooie voorsprong werd binnen zeer korte tijd verspeeld door slordigheden. Toch waren er enkele mooie aanvallen en werd er sterk verdedigd. OWK stond op scherp, en bijna elk afstandsschot was raak. Daar valt ook bijna niet tegen te verdedigen. Via 10-13, dus wederom een voorsprong, kwam OWK weer gelijk. Daarna kwam WB GO weer voor tot 14-16, OWK maakte in de laatste minuut nog een doelpunt en daarna werden de kleedkamers opgezocht bij een stand van 15-16.

De tweede helft liet eenzelfde beeld zien, tot 24-24 ging het gelijk op. Daarna liep OWK uit tot 27-24 en kwam WB GO nog knap terug tot 27-27 door afstandsschoten van Jordy, Maarten en een doorloopbal van Denice. Met nog twee minuten op de klok maakte 28-27 en een laatste wissel kon helaas het tij net niet meer keren. Jammer, want het zit erin. Door de overige soms verrassende uitslagen in de poule wordt het onderin ook spannend. WB GO zal volgende week in Hoogkerk toch echt de winst moeten pakken om niet in de problemen te komen. De thuisuitslag eind november (34-21) tegen Hoogkerk geeft hoop. Deze week dus maar goed trainen en volgende week knallen !