Technische commissie

Technische commissie

De technische commissie van Wit-Blauw/ Green Organics is verantwoordelijk voor de begeleiding van trainers en spelers gedurende het seizoen. Ook wordt er gekeken naar de teamindeling van de spelers, dit in overleg met de trainers.

De TC streeft naar een goed lopende communicatie met trainers en ouders van spelende leden. Om dit te realiseren is er altijd één van de technische commissie leden aanwezig tijdens de trainingen om eventuele vragen te beantwoorden.

Ieder technisch commissie (TC) lid is een aanspreekpunt voor een leeftijdscategorie binnen Wit- Blauw/ Green Organics. Bent u ouder of ben jij trainer en loop je ergens tegen aan? Dan is de makkelijkste weg om gelijk contact op te nemen met het aanspreekpunt van de juiste leeftijdscategorie. Natuurlijk mag je altijd één van de andere TC leden benaderen wanneer je deze eerder tegenkomt, gezamenlijk wordt er dan gekeken naar een passende oplossing.

Aanspreekpunten en leden TC
F- teams: Kim Selles
E- Teams: Marieke van der Worp
D- Teams: Brendy Wilkens
C- Teams: Miranda Bos
B & A – Teams: Carolien Last

Technisch beleid jeugd
Ingrid Bastiaannet houdt zich bezig met het technische beleid van de jeugd, hierin is de TC nog druk opzoek naar mensen die hier bij willen aansluiten. Lijkt het u ook wat om hierin mee te denken? Neem dan contact op met een van de TC leden.

Technische Commissie Senioren
Voor de senioren is Jacco Avis aanspreekpunt voor spelers en trainers.

Technisch beleid senioren
John Jonker en Gerwin Bos houden zich bezig met het technische beleid van de Senioren.

Mocht u nog overige vragen voor de TC hebben, neem dan gerust contact op via het formulier op deze website.