Scheidsrechters commissie

De scheidsrechter, het meest uitdagende beroep in het korfbalveld!

Fluiten bij Wit-Blauw, het is geen kunst, geen uitzondering en zeker geen kwaliteit; Maar het fluiten bij Wit-Blauw is wel leuk, leerzaam en het biedt zelfs vele kansen. Het fluiten bij Wit-Blauw is een vakmanschap en jij hoort er bij!

Onze scheidsrechter voor iedereen

Wit-Blauw zorgt er voor dat iedere wedstrijd zo goed, eerlijk en sportief mogelijk verloopt, zo wel als speler maar juist ook als scheidsrechter. Als scheidsrechter zijn wij verantwoordelijk voor het plezier van de spelers vanaf de F’jes tot aan het eerste. Iedere dag staan wij als scheidsrechters voor het plezier van de korfballers op het veld. Dit maakt het fluiten van een wedstrijd een unieke beleving wij zorgen ervoor dat iedereen het op het korfbalveld het naar zijn zin heeft, 16 mensen en publiek die zich vermaken dankzij jou!

Begin je net met fluiten?
Ben jij net voor het eerst ingedeeld om te gaan fluiten bij een wedstrijd en weet je niet zeker wat je moet doen? Of wil je graag ondersteuning bij het fluiten? Wit-Blauw heeft speciaal voor jou ondersteuning en hulpmiddelen waardoor jij heel leuk je eerste wedstrijd kan gaan fluiten! Meer weten? Klik dan hier.

Cursussen en nog meer
Fluiten leer je niet zomaar, er is aandacht nodig om te kunnen fluiten. Wit-Blauw helpt je hierbij, bij Wit-Blauw zijn er meerdere trajecten die je kan doorlopen om scheidsrechter te worden. Maar het begint allemaal bij de basis en die legt bij Wit-Blauw iedereen vanaf de B’s. Wil je weten hoe dat werkt? (link) Lees dan hier verder.

Hogere wedstrijden fluiten
Als Wit-Blauw zijn we altijd opzoek naar enthousiaste scheidsrechters die graag hoger willen fluiten. Loop jij niet weg van een beetje spanning en goed korfbalspel? Dan is de opleiding KNKV scheidsrechter misschien iets voor jou! Deze cursus vanuit wordt je van Wit-Blauw aangeboden en je kan er ook nog eens geld mee verdienen ook! Wil je weten hoe dit werkt? Kijk dan hier voor meer informatie (link)