Bestuur

Samen maken we het verschil!

Uitgebreid zeggen we:

“Het is onze overtuiging dat we, met korfbal als ultieme teamsport, bij Wit-Blauw/Green Organics het verschil met en voor elkaar maken in kampen en wijde omgeving”.

Dit is dé reden waarom we met zo’n grote groep bij Wit-Blauw korfballen en samen leuke dingen doen. We zijn er voor en vooral door elkaar, daardoor komen we in beweging en daardoor is het geweldig om bij onze club te horen.

Het is tevens de overtuiging van Wit-Blauw/Green Organics dat als we écht luisteren naar wat iemand goed kan en wat iemand echt wil we met meer dan gemotiveerde mensen aan de slag zijn om die ambitie waar te maken.

Iedereen bij onze club is en voelt zich verantwoordelijk. Van jong tot oud, van talent tot gezelligheidskorfballer, van ouder tot grootouder. Iedereen.

Dat is dé reden dat we het doen hoe we het doen. We kennen om die reden ook geen ‘ouderwets’ bestuur meer en we draaien de piramide letterlijk om.

Niet:                                                                                                               Maar: 

piramide_nok piramide_ok

Als lid ben je voor een stukje eigenaar van Wit-Blauw. We bepalen dan ook samen hoe we het doen en wat we gaan doen. Maw de vereniging en dus wij allemaal staan bovenaan de piramide. Belangrijke vragen die we aan elkaar kunnen stellen zijn: waarom doen we de dingen? Hoe doen we die? En wat we gaan we nu eigenlijk doen?

Bij Wit-Blauw zijn alle ideeën van leden geweldig. En zodra de ideeën bij ons passen, gaat Wit-Blauw er ook mee aan de slag. Om goed te bekijken of de ideeën daadwerkelijk bij ons passen hebben we duidelijk bepaald hoe wij willen zijn. Op het moment dat een idee daaraan voldoet kunnen we SAMEN kijken hoe en wanneer we dit kunnen uitvoeren.

Hoe wij willen zijn is als volgt vertaald:

“Wit-Blauw/Green Organics is een AANTREKKELIJKE en VERNIEUWENDE vereniging waar we de dingen SAMEN & DOELTREFFEND organiseren, GELIJKWAARDIG TOEGANKELIJK zijn voor en door IEDEREEN in een VEILIGE, SOCIALE & SPORTIEF COMPETITIEVE omgeving”.

Alles wat we doen moet aan deze kernwaarden en uitgangspunten voldoen.

Doen we dat? Dan maken we echt voor iedereen het verschil!!

Vanuit het bestuur zien we het als een van onze voornaamste taken om deze uitgangspunten te dragen en te delen.

We willen zichtbaar zijn net als alle andere leden, we willen helpen op onze kwaliteiten en binnen onze mogelijkheden net als dat we dat van iedereen vragen.

We gaan daarbij bij Wit-Blauw áltijd uit van de juiste intentie, we doen ons best en fouten maken/dingen vergeten mag. Elkaar helpen i

Heb je vragen, geweldige ideeën etc. dan kun je altijd bij een Wit-Blauwer terecht, maar ook bij een van de kartrekkers van de commissies of te allen tijde bij wat we noemen het bestuur!

Dit zijn wij:

Voor vragen rondom wedstrijden verwijzen wij je graag naar het wedstrijdsecretariaat op: 06-83236027

Bestuur 

Wit-Blauw/Green Organics:

verantwoordelijk voor:  Telefoon: Email
Ricardo van de Burg Kantine 06-11601725 bestuur@wit-blauw.nl
Financiën
Sponsoring
Marwin van de Burg: Gebouw en Materiaal 06-14833576
Korfbal technische zaken

Scheidsrechters

Gert Westerveld: Korfbal Technische zaken 06-10415025
Jeugd TC
Senioren TC
Ricardo van de Burg PR & Communicatie 06-11601725
Activiteiten
Secretariaat
Job van Eunen Vrijwilligers 06-12718703
Gebouw & Materiaal
Externe Contacten